Arsenal FC – Southampton FC 0:0

TENIS-SO: Luká? Lacko – Jan HájekArsenal neljännen kerran peräkkäin onnistunut voittamaan Valioliigan ja hänen mahdollisuutensa voittaa otsikko arveluttavan hämärtää. Sen jälkeen goalless piirtää Southampton oli menettänyt Leicester johtava viisi pistettä. Sovereign sankari pelin tuli Fraser Forster, joka Hän sai kaikki kymmenen ohjuksissa “Gunners” portilla ja ainakin puolet interventioiden olivat aivan ensiluokkainen. Arsenal ja Tottenham jäi (!) Hänen (un) suosittu neljänneksi …

Ottelu Emirates Stadium oli puolustuksen Southampton paradoksaalista – edellisen kolme ottelua oli sallinut vastustajien ampua yhdessä kahdesti (!), Kaksi interventioita veti Forster takaapäin luoti kalkkia. Tänään Hän sai viisi kertaa ohjukset ja ensimmäinen oli juuri rangaistusalueen sisällä. Özil oli sen jälkeen jäänyt Alexis yksin, mutta Englanti maalivahti loisti ensimmäistä kertaa.
Ensimmäinen todella upea Forster interventio tallennettu kahdeskymmenes minuutti, kun hän sijoittui jälleen Mesut Özil. Ensimmäisessä vaihtoehdossa, mutta pyhät maalivahti ei ole liikaa työtä ja päinvastoin vieraat ovat tottuneet mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Cech osaksi hyvä ampumisen asennossa Tadicin Romeu muutos laittaa hieman yli. Hän sai loistavan tilaisuuden jälkeen header Van Dijk Sadio Mané, mutta Need ammuttiin aivan vieressä.

Toisessa teko kuitenkin ennen veräjä Holy helvetti irtosi, mutta Fraser Forster surrealistinen suuri yksi leikkaus toisensa jälkeen loistavasti ratkaistu. Ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun vain kolme minuuttia, kun tekninen sukeltaa joutuneiden isku Giroud. Vuonna viideskymmenesviides minuutin kuluttua Minela vielä Gabriela sai Mané, mutta sen jälkeen hieman Cechove intervention leimasi kaksintaistelu ottelu valitettava ampujat Arsenal ja fantastinen Forster.

Giroud header ja Alexis saada käsiinsä helpommin kesti eniten koettelevimmissa välinen aika 67 ja 70 minuuttia, kun hän kohtasi neljä valtava mahdollisuudet Lontoossa yksikkö. Kahdesti hän oli toimittava vastaan ??yksinäinen laukaus kokonaan Walcott vain minuutin vyškrábl toisen otsikon Alexis. Koscielny sitten pää pienen kalkkia liioiteltu. Kaksikymmentä minuuttia lopusta lopulta voitti Sánchez Forster, on maalilinjan mutta se edusti James Ward-Prowse.
Kymmenen minuuttia ennen loppua lunastettu verinen viiltää päätään José Fonte ja peli hidastui hieman. Arsenal luotu vain yksi mahdollisuus – ihana knock Alexis kanssa Ozil, jonka jälkeen Saksan keskikenttäpelaaja ilmestyi maalin eteen, niin se aseista suuri Van Dijk. Hän nosti pallon Alexis tavoite, mutta Fraser Forster tänään yksinkertaisesti tekemällä taikuutta. Neljännessä pelissä loukkaantumisen jälkeen, hän teki neljännen puhtaalta pöydältä.