ACF Fiorentina – Empoli FC 2:2

fiorentinaFiorentina ei voi käsitellä Toscanan derby kokonaan mieleen kun hän huomauttaa kanssa Empoli vain hajosi. Mutta on huomattava, että meteli Fiorentina kääntyi kaksi maalia puutteita 3: 2.

Silmällä arvostetun Euroopan liiga antoi valmentaja Paulo Sousa mahdollisuuden ja pelaajat, jotka nenastupují melko säännöllisesti. Odotimme mati? Fernandez Khoumy Babacar tai Ante Rebic. Keskikenttä duo toimi jälleen luotettava puolustava keskikenttäpelaajaa viritetty Vecino ja Mario Suarez. Vain istua penkillä Nikola Kalinic.

Vieraat saapuivat muutaman kilometrin päässä Empoli yllättää. Vastaan ??nykyinen johtaja kilpailu oli selkeä altavastaaja, mutta suurempi into oli osoitus niiden tuoksu. Maalivahti Skorupskim sai Laurin Tonelli, Rui Costa ja Mario. Valvovan opastuksella Viola huomasi Riccardo Saponara, josta he ovat Orvokki suurta kiinnostusta.

Kun vain kahdeksan minuuttia, pallo meinasi Khouma Babacar, joka kurkottaa ilmapallo puolueesta. Reach, koska aika hän juoksi ulos portista Lukasz Skorupsky. Kotimaan yritti sanella pelin vauhdin, mutta hieman tietämätön takaovesta. Ja että oli virhe.

Viidentoista minuutin pelin saada puolustus Fiorentina Marko Livaja, jolla ei ollut armoa myöhään välissä maalivahti Tatarusanem ja prostrelil se 1-0!

Fiorentina on ilmeisesti ei odoteta takaisin pian ja halusi voittaa. Tämä tietysti, mutta hän ei voinut. Päinvastoin, vakavia tapahtumia sai jälleen Empoli. Tatarusanu maalivahti oli turhaan kurkotuksia haavan Marcel Buchel, joka haavan sen prostrelil Romanian maalivahti Viola!

Fiorentina tänään ei todellakaan hilpeä iltapäivällä ja voisi kerätä myös kolmas tavoite. Riccardo Saponara todellakin sai jäi orvokit on mahdollisuus, mutta potkut yli! Nyt kotiin fanit eivät pidä siitä ja alkoi viheltää omalla pelaajia. Viisi minuuttia ennen puoliaikaa pilli liittyä ja nauttia. Ne puolestaan ??ei pitänyt tuomareita Banti neodpískal rangaistuspotku kaatumisen jälkeen Saponara.

Toinen puoli ei ollut puuttunut Ante Rebic, joka korvattiin nuorukainen Federico Bernardeschi. Hänen tehtävänään oli selvä – tehdä maali. Samanlaisella maali tuli kentällä ja Nikola Kalinic, joka korvattiin lattea Maria Suarez. Empoli oli edelleen aktiivinen, ja tiesi, että hän ei saa päästää vastustajan pelata. Viola mutta vaivaa oli selvästi nähtävissä ja Orvokit hänen kilpailijansa lähes päällekkäisiä pallo.

Kymmenen minuutin kuluttua muutoksen puolin joutui suuri mahdollisuus Piotr Zielinski, joka ampui tekninen kokeilu takana postitse. On kuitenkin osoitti maalivahti Tatarusanu, joka haava kotiseudultaan. Vain minuuttia myöhemmin hän kuitenkin iloitsi yhteyshenkilö Viola tavoite. Nikola Kalinic teki vahvisti vaisto ja sydän, kun ottelua oli vastahyökkäykseen ei ollut väärässä!

Tunnin, peli piti mennä tapahtuman Skorupsky maalivahdin, mutta isku kaukaa masteroitu. Mitä käsitellään väärin, se oli tapahtuma Babacar he siivonnut jälkeen Polák takaisin Nikola Kalinic! Fiorentina joutui askel, mutta se ei riitä.