Carpi FC – Chievo Verona 1:2

serie aVeldig viktig kamp klarte å Chievo, som vant loftet rookie of Carpi 2: første Det viktigste som skjedde i første kvartal en time når Donkeys Fly to ganger gjennom. Den tredje mål i kampen anskaffet team fra Verona, har Patriots scoret Gamberini.

For begge lagene var det en veldig viktig kamp. Carpi ligger i nedrykks farvann og trengte å score hjemme. Gjester igjen etter en god start begynte å bukke til bordet, og de har behov for å vinne.
Til slutt var de fornøyde gjester, som hadde en god start på kampen. Allerede i liten 8 tryllet frem et presist innlegg Birsa og mer vellykket ledet Roberto Inglese! Hele arrangementet stinket av offside, men alt var fint og ledet Chievo 1: 0. Deretter vært seks minutter Chievo doblet ledelsen. Inglese funnet Meggioriniho og han brente Belec 2 – 0 for Chievo. Gjestene ble videreført Unibet appetitt og selv i første omgang scorer de neste målet. Etter Cesar header måtte trekke seg utmerket intervensjon Belec. Før slutten av omgangen, da tapte han sjansen Bubnjic men Chievo hadde fortsatt en luksus bly til det halve.

Hvis han ønsket å gå tilbake til setene Carpi, som trengs for å score det raskeste målet kontakt. Og det lyktes i 61.minute. Centr Letizia ferdig stang og Gamberini har scoret en uheldig selvmål. Kontakt et mål, ble det levende vann for Carpi at mye gjenopplivet. Lollo og Gagliole mislyktes, og har tatt opp Bizzarri Mbakoga flott! Mbakogu hadde en stor sjanse i 90.minute, men Chievo stoppet. Dommerne hadde fortsatt sju minutter ekstra tid og spillerne Chievo var veldig varmt, men til slutt han esler Fly neinkasovali.