Genoa CFC – US Sassuolo 2:1

Erittäin mielenkiintoinen kaksintaisteluun todella dramaattinen loppu nähtiin Genovassa, joka vieraili Sassuolo. Grifové oli 2: 1, kun kaikki päätti kunnes viimeisen minuutin lisäaikaa. Jo ensimmäisellä puoliskolla tuomareille antoi kaksi punaista korttia.

Alkupuoliskolla osoitti hyvin tasapainoinen näyttää. Kumpikaan ztýmu ei suorastaan ??ylä- ja valitettavasti enää mahdollisuuksia neurodily. Vielä ennen loppua puoli oli mielenkiintoinen hetki. Vuonna 42.minute jyrkästi hän likainen Berardi Perotti ja koska tämä liian edestakaisin, syntynyt Rizzoli ei ollut ongelmia ja lähetti pelin molemmat pelaajat.

Jälkipuoliskolla alkanut ja kukaan pelaaja kummallakin puolella ja paremmin se tuli kotiin Grifové. Vuonna 51.minute Rincon kauniisti ampui ja goalman Consigli voisi päätteeksi turhaan – 1: 0 Genoa. Lopulta peli palasi vanhoihin tapoihinsa ja taas se ei ollut joukkue, joka olisi yliotteen. Genovalainen pidetään tiukasti lyijyä ja oli lähellä voittoa, mutta menetti asetettu aika ….

Kaiken tuomari lisäsi neljä minuuttia ylimääräistä aikaa ja vain neljäs minuutti Sassuolo tasaantunut. Kun tunkeutuminen maalin edestä, joka oli Francesco Acerbi, joka on paras suunnata ja lähetti pallon ohi maalivahdin Perina – 1: 1. Melkein puhdas piirtää, mutta Genova ovat pyrkineet mahdotonta. Heti potkia heittäytyi hyökkäys jo viidennen minuutin Vedenin uskomattoman jenkki hänen käteensä. Cissokhuv morphed potkia voittomaalin Leonardo Pavoletti. Genoa Sassuolo hävisi dramaattinen ottelu 2: 1.