Rayo Vallecano – Atlético Madrid

Rayo Vallecano edellisellä kierroksella kärsi kunnes romahdus vastaan ??Real Madrid ja hänet vastaamaan. Mutta se ei tule olemaan helppoa, koska se kotimaassa kokeilla toista Madrid jättiläinen. Itse miehistö saapuu valmentaja Diego Simeoneho että viimeinen kierros liikaa väärässä.

Atletico Madridin pursuit race ensimmäisessä Barcelonan sai mahdollisuuden ottaa ensin koska Blaugranas on ottelu vähemmän. Gauntlet oli Atléti nostaa vastaan ??selkeä ulkopuolinen, epätarkasti polttaminen Malaga. Yksikkö, joka on tunnettu ammunta impotentti, on edelleen levoton, joten palkinto pitäisi olla helppo juttu. Mutta se ei ollut.

Colchoneros oli lopettaa pelin kolmekymmentä minuuttia alakynnessä, hänet karkotettiin keskikenttäpelaaja Gabi. Sillä hetkellä, Malaga siirtyi varovainen vastahyökkäykseen ja taktiikka maksettu pois. Muutamaa minuuttia ennen loppua peli on lyödä hyökkääjä Charles, joka sitten lahjoitti Málaga tarvitaan kolme pistettä ja Atlético tuomittu tappion. Joukkue Madridin ja on edelleen toiseksi ja on kerännyt samoja seikkoja kuin ensimmäinen Barcelonan.

Atlético ensimmäistä kertaa viimeisen kymmenen peliä kaikissa kilpailuissa, menettää kaikki kolme pistettä ja nyt haluat korjata vaikutelman. Valmentaja Diego Simeone on useita huolenaiheita, jotka liittyvät pääasiassa kokoonpano keskikentän. Pitkäaikainen loukkaantunut Tiago, koska punaista korttia ei pelata Gabi eikä puolustaja Filipe Luis. Paljon olisi todennäköisesti auttaa uusia tukea Matias Kranevitter, mutta hän vain saapui tiistaina Madridissa.

Lemmikkieläimet ovat vielä huonommat osalta poissaolija pelaajia. David Coben on loukkaantunut, sekä Patrick Ebert. Tähän on lisättävä myös kortti syntisiä kuin Tono, Nacho ja keskikenttäpelaaja Raul Baena. Pelaajat, jotka viime aikoihin asti työskennellyt Rayu, ja nyt kulumista baarit hänen kilpailijansa, nuori mies Saúl Ñíguez. Hän saa enemmän ja enemmän peliin, valmentaja Simeone uskoo häneen, ja ilman Tiago pitäisi edelleen parantaa sen mahdollisuuksia.

Puhuessaan tiedotusvälineille ennen pelin Ray nuorukainen sanoi: “Minusta tuntuu paremmin ja paremmin. Suurin osa jalkapallo nauttia asemaan hyökkää keskikenttäpelaaja, mutta en voi nousta missä tahansa. Haluan tehdä hyvin ja erityisesti auttaa joukkue. En välitä missä minä valmentaja seistä. Meillä on hyvä tiimi ja olen kiitollinen jokaisesta tilaa, että saat. Meillä on myös useita uusia pelaajia, jotka nostaa meidän taso uudelleen. ”

“Kun olin lainaksi Rayu, paljon nautin siitä. Muistan sen, koska olin siellä parantunut paljon ja näki paljon asioita. Rayu monta velkaa joten minulle tämä kaksintaistelu on hyvin erityinen. Tiedän, että jos minä jatkaa töitä ja jatkuvasti työtä itse, joten 2016 tulee olemaan vuosi. Haluan hänen tehdä iso liikkua ja parantaa “, sanoi lahjakas keskikenttäpelaaja.

Rayo on täysin erilaisessa tilanteessa. Viimeksi hän pilkkasivat häntä Real Madrid, joka oli teki vain kymmenen maalia! Romahdus, ei kuitenkaan kuljettaa pelaajat ja valmentaja Paco Jemez niin raskaasti, kuten esityksiä erotuomarit. Jemez valmentaja pelin jälkeen, ärtynyt ja ei pitäisi tehdä, koska hänen lausuntoja liiga lahjoivat jotkut ihmiset eivät ota ystävällisesti kokonaan. Mukaan tiedotusvälineiden jopa Jemez kasvot sakot ja kurinpitotoimia. Muut lähteet jälleen ilmoitti, että Jemez oli vain varoitti.