Roda JC – Feyenoord Rotterdam

quenevillePerheet jalkapalloilijat Kerkrade koska rookie tämän vuoden Eredivisie johtajat yli hyvin, ja tällä hetkellä ne ovat pitkien kiinteiden kymmenen pistettä, pöytä kuuluu heille kuudenneksi. Nyt kotona toivottaa armoitettu Feyenoord, yksi tärkeimmistä ehdokkaita mestaruuden jälkeen epäasianmukaisesti teki lopettaa viime kaudella useita muutoksia ja vielä näyttää siltä, ??että se oli hyvä siirto. Rotterdam on kolmas yksikkö kaksitoista pistettä.

Kerkrade alussa kauden kukisti kotonaan Heraclesin 3: 1, ainoa tappio toistaiseksi kirjattu välittömästi maahan Vitesse tuloksen jälkeen 0: 3rd Seuraava kotipelissä Se voisi tehdä De Graafschap 1: 0, kun odottamaton voitto samassa suhteessa kuin viimeksi Alkmaar kotona sidottu pelin erittäin komea Nijmegenin jälkeen goalless tulos. Feyenoord menetti vain kerran ja että suurin kilpailija PSV 1: 3rd

Muuten alussa kauden voitti Utrecht 3: 2, sitten voitti 2: 0 Cambuur ja sitten kotiin Arnhem ja viime selviytyä jälkeen tulos 1: 0 myös Tilburg. “Hävittyään Eindhoven, olin huolissani että tulee pienempiä kriisi, mutta pojat pelin Tilburg hieman vaikea hallita, ja uskon vakaasti, että se on jälleen maalin. Tarjoile tasapainoinen online football betting suorituskyky ja nämä ovat minun pohjan menestykselle pitkällä aikavälillä vaiheessa kilpailu “, hän sanoi tasaisesti vieras valmentaja Giovanni van Bronckhorst.

Se on pari pelaajaa, kun hänen kollegansa Kalezic voi käyttää koko joukkue. Koska loukkaantunut polvi ei käynnisty Lopes Cabral, Gronsveld on lihas ongelmia. Toisaalta, kun viikon raittiutta pitäisi olla kokoonpano vieraat palaavat jälleen brasilialainen puolustaja Botteghino. Sakko olisi myös hyökkääjä Kramer, joka näytti Tilburg loukkaantui lievästi hänen nilkan vamman, mutta ei ollut vakava.

Molemmat sunnuntai vastustajia kilpaili yhdessä kauden 2013/2014 ja molemmissa tapauksissa, voitti suosikki Rotterdamin jälkeen tulokset 4: 0 ja 2: 1. “Feyenoord työskentelee käsitteellisesti kanssa nuoria pelaajia, hänen ominaisuuksia ei ole enää puhua. Tulee kurinalainen vastustaja jossa yhdistyvät nuorille kokemusta ja meidän on valmistauduttava kaikkeen. Erinomaisesti koreografi nopea tauko, meidän on oltava varovaisia, kun yhdeksänkymmentä minuuttia oli pelattu,”, hän sanoi paljastaa Kalezic.