Sevilla FC – Espanyol Barcelona

mcitySevillan on seitsemästoista kierros La Liga Espanyol viihdyttää Barcelona. Andalusialaiset vielä turhaan syytteeseen cup seinät ja viimeisellä kierroksella sidottu vain sen perinteiset kilpailija Betis. Siksi on koti iso tavoite voittaa, mutta Espanyol valmentaja potkut ennen joulua ja vierailevat jalkapalloilijat haluavat hyvin tehty jälkeen kaksi Bet365 ottelua ennen uuden valmentaja Constantin Galco ulos.

Jalkapalloilijat FC Sevilla syksyllä edustaa Espanjan jalkapalloseura pakattu D ryhmässä Mestarien liigan voitettuaan finaalissa viime vuoden finalisti miljonääri kilpailu Juventus puolusti kolmannen sijan. Se tarjoaa heille osallistuminen keväällä vaiheessa Europa League, kilpailu, että joukkue Unai Emery loppujen sopii enemmän – kaksi nimikkeitä kahden viime vuoden aikana ovat selkeitä todisteita. Kaaduttua Primera Division tämä mutta Sevillan Bet365 bonus enää osallistua Euroopan cupin ei näytä kovin. Sevillistas menettää ensimmäinen kuppi paikka kolme pistettä ja lisäksi yläosa taulukon suhteellisen suuri ylipaine.

Sevilla on aina voittaa kunnianhimoista Bats ja ruokahalu paikkoja kuusi parasta ovat myös leijonia Bilbao, Yellow Submarine ja kiihtyvää Deportivo. Andalusialaiset kärsii edelleen kuolleena ottelussa heikompien kilpailijoiden paperille. Vain draw lopettivat kohtaaminen Deportivo ja Eibar tai jopa voittaa Sevilla otti ottelussa Real Sociedad haparoiden. Edellisen kerran Emery valinnut väärän jännittynyt kaupungin derby vastaan ??Betis, joka päättyi ilman tavoitteita. Vastaan ??Espanyol koti on riittävästi motivaatiota kolme Bet365 pistettä voisi auttaa heitä ja paransi tulppa Daniel Carrico.

“Jos valmentaja näkee, että olen valmis, olen käytettävissä. Olen erittäin hyvä, pari viikkoa harjoittelen kanssa koko joukkue ja jälkeen joululoman, minulla on suuri ruokahalu jalkapallo ja luottamus säännöllisesti harjoitus rytmi,” väitti kaksikymmentäseitsemän portugali. “Jälkipuoliskolla La Liga meille varmasti parempi. Meillä oli huonompi alku, koska tiimimme on melko muuttaa tai hukuttaa. Nyt kuitenkin mielialaa ja dynamiikka joukkue suuri, ja olen varma, että me saavutamme kaikki täyty, olemme ennen kauden asetettu itsellemme” CARRICO totesi optimistisesti.

Espanyol matkustaa Sevilla, vaikka suhteellisen mukava kahdestoista asennossa, mutta Bet365 katalonialaiset ovat ensimmäisessä soittanut eteenpäin liukua vain kuusi pistettä ja silti ole aivan niin rauhallinen. Espanyol johtaa ennen viimeisen kierroksen päätti jälkeen pettymys esityksistä peruuttaa Sergio González, ja sen tilalle tuli menestyksekäs valmentaja Romanian Constantin Gâlca. Hoito Galco Katalonian ryhmä vielä hyvin palkitsevaa. Cup meni kotiin voittaa Espanyol 2: 1 yli Levante viimeisellä kierroksella ennen joululoman ja teki Gâlca neito voittaa La Liga, kun hän johti hänen uusi joukkue voittaa Las Palmas. Toinen vastustaja sininen ja valkoinen, mutta se tulee olemaan huomattavasti vaikeampaa Gâlca ja hän tietää sen.

“Tiedän, että se tulee olemaan hyvin vaikea ottelu, mutta luotan minun pelaajat. Olen hyvin kunnianhimoinen ja haluamme voittaa jokaisen pelin, joten meidän pelityyli ei muutu vaikka vierasottelut. Haluamme pelata loukkaavasti ja hallitsevat kentällä, se on Yritän juurruttaa pelaajia alusta. Kunnioitamme voima Sevillan mutta menemme voitosta “, hän sanoi Bet365 ennen peliä Gâlca. Ottelu alkaa 18:15, ottelu hallinnoi Carlos Velasco Carballo.