Vitória FC Setúbal – Vitória SC Guimarães

Qatar Japan Asian Cup SoccerPerjantain koe välillä Vitoria Setubal ja Vitoria Guimaraes tarjoaa kaksintaistelu kahden joukkuetta, jotka ovat tällä hetkellä täysin eri mielentila – kun vierailla oli viimeksi ennen yleisö hukuttaa noviisi alkaen Tondela 1: 0 ja päättäväisesti katkaista sarjan takaiskuja, kotitekoinen pahoinpideltiin klo Maritimo ..
Molemmat joukkueet ovat neljä peliä ansiokkaasti viisi pistettä voitto ja kaksi tasapeliä, mutta Guimaraes, jotka voiton Tondela vahvisti nousussa ja ole menettänyt kolme peräkkäin, saapuu Setúbal maassa huomattavasti positiivisempi mieliala. Suuri ero verrattuna osastoilla Quima Machado, jotka menettävät 2: 5 Madeiralla ei ole ainoastaan ??menettäneet invincibility, mutta sen lisäksi se kärsi paljon luottamusta.

Setúbal on edelleen toiseksi paras liiga loukkaavaa ja Korean hyökkääjä Hyun-Jun Suk neljä Tref sijaitsee toiseksi taulukossa ampujat; Ongelmia syntyy kuitenkin, toisella puolella. Vain Belenenses (10) ja Coimbra (11) on myöntänyt enemmän maaleja kuin Vitória (9). Viime kaudella, lisäksi Guimaraes Bonfimu voitti 1-0, joten kotiin ei odota mitään helppoa.
Machado nykyinen johtaja Saksan Legionnaire Lukas Raeder ja mikään ei asia ei muutu, vaikka tänään, jopa väijytyksessä väijyvä kokenut Ricardo Nunes, lainattu lainassa Porto. Hän muisti hänen kakkonen asema vielä ei valita. “Tunnelma mökki on fantastinen”, hän sanoo. “Minä sopivat todella hyvin ja olen valmis auttamaan klubia saavuttamaan tavoitteensa.”
Tänään peli on kyseessä, Ricardo optimisti. “Ottelu Maritimo olemme epäonnistuneet, mutta emme analysoi virheitä ja nyt yritämme korjata ne”, hän lupaa. “Vitoria (Guimaraes) on vastustajan suuria mahdollisuuksia, joka myös sai hiljattain tärkeä voitto. Mutta me tiedämme, missä niiden heikkouksia ja miten niitä käytetään.”
Madeiran romahdus kuitenkin joidenkin jäsenten Squad ovat kärsineet niin pahasti, että hänen täytyi rauhoittaa itseäni ja klubin presidentti Fernando Oliveira. “Lentoasemalla, näin pelaaja päineen kumarsi, hiljainen, hillitty. Toisaalta on hyvä, että tiedostaa vastuunsa ja että ne eivät ole välinpitämättömiä miten pitch lyijyä. Mutta vaikka se voi olla vaarallista, jos et tiedä miten käsitellä sitä. Meillä on paljon nuoria joukkue “, hän sanoi.

Ja vaikka Machado kutsuttiin viime viikonloppuna jälkeen terävä parannus, presidentti hänen alaistensa melko rauhoittava. “Se oli vain huono päivä”, hän lisäsi. “Siellä oli useita tilanteita, meillä oli ongelmia vieraassa ympäristössä, oli ongelmia liikenteen kone oli myöhässä ja palasimme kotiin myöhään illalla. Vain unohtaa se.” Saat faulting puolustava Setúbal on nyt ehdottomasti lisätä Guimaraes vielä pisteytetään vain kaksi maalia.