Vuoden urheilijaksi 2015

Top Ten Slovakian Sportsman of the Year -palkinnon vuonna 2015 miettiminen kolme naista ja seitsemän miestä. Puuttuu joukossa viime vuoden voittaja kysely – Ampumahiihtäjä Anastasija Kuzmina. Toinen suosikki voittoon kyselyssä jälkeen 2013 maailmanmestari Maantiepyöräily Peter Sagan, joka pääsi Top 10 viidennen kerran jo.

Joukkue voi onnistua puolustamiseksi Slovakian jalkapalloilija, joka ohjauksessa valmentaja John Kozak taisteli historiallinen lähestymistapa euroon. Tämä olennainen tieto esiteltiin tiistaina lehdistötilaisuudessa järjestäjät.

Yhdessä meillä on 114 voimassa äänestysliput. Äänestys oli 48 yksilöiden, vastaavasti. 12 paria ja joukkuetta. Nämä ovat tavallisia numeroita. Kymmenen yksilöt ovat kolme tulokkaita. Mielenkiintoisesti, ensimmäinen yksilöiden välillä, oli vain neljä eri nimiä. Vanhin on kymmenen Varga, nuorin on Schmiedlová. Finaalit troikan ryhmien I enemmän tai vähemmän odotettavissa. Ennennäkemätön on, että 2015 oli ennennäkemätön, meillä on neljä maailmanmestareita (Sagan, Varga, Tóth ja štvorkajak), jalkapalloilijat ovat ensin minulle, “sanoi johtaja tutkimuksen Lubomir Soucek.

Tehdä perinteinen kysely urheilu toimittajien Club Slovakian Syndicate journalistiyhdistykselle, joka tänä vuonna kirjoittaa hänen luku 23, 114 Äänestäjät osallistui. Poll Results julisti tiistai 22 joulukuu klo 20.20 h uudisrakennukseen Slovakian kansallisteatteri Bratislava elää RTVS.

Aivan kuten viime vuonna, lukuun ottamatta parhaat yksittäiset urheilijat ja joukkueet myös käynnistää Slovakian urheilu legenda. Uutta lausuman menestynein Slovakian paralympialaisten vuonna.