West Bromwich Albion – Swansea City 1:1

West Bromwich Albion – Swansea City 1:1

Se oli näyttänyt, että Swansea alla uusi valmentaja Francesco Guidolin voittaa kolmannen kerran peräkkäin, koska ansiosta tavoite Sigurdsson vieraita pitkään johtanut maaperän West Bromwich Albion. Salomon Rondón kuitenkin toinen minuutti asetuksia huolehdittu, että lopulta molempien joukkueiden hajottaa sovittelun suhteessa 1: 1.

Molemmat joukkueet koko kauden kunkin tavoitteen todella rinnat. Siksi Swans tammikuussa osti kahdeksan miljoonaa puntaa Paloschiho Alberta, mutta joka on yhtä Saido Berahino puolella baggies jäi vain penkillä varajäsenten ja hyppäsi match up sen kurssin. Hänen saapuessaan kuitenkin melkein sen arvoista – Paloschi on vain ensimmäinen kosketus pallo scuttled itsensä Ben Foster, mutta Englannin maalivahti, joka oli juuri hylättiin hänen kaksisataa vuotta liigan alusta, osoitti suurta interventio. – more info about Winmasters
Swans piti ajasta optisesti enemmän pelin ja sen tyypilliset rakentavan kulkee vieraat onnistuivat häiritä bulwark West Brom, joka, kuten tavallista, alkoi neljä keski puolustajia yhdellä rivillä. Lisäksi Paloschiho Bankers kuitenkin mielenkiintoinen yritys sai kenties Gylfi Sigurðsson, joiden pitkän kantaman laukaus loppuun huolellinen Foster tuli myös.

Ainoa mahdollisuus putosi koti pelaajille, jotka ei yleensä tehdä maalia, Darren Fletcher. Scottish keskikenttäpelaaja aluksi muuttui aukkoon maaliin Dawson antoi avaamisesta minuutin takia laatu maalivahti Fabian leikkaus, ja sitten mieluummin volley valittiin otsikon pass Rondon, jonka puolustus voisi neuvoa vieraita. Kun he eivät onnistuneet Dawson tavallisesta tilanteesta, se meni hyttiä bezbrankového tilassa.

Muutoksen jälkeen sivujen Swansea jatkoi miellyttävä yhdistelmä, mutta itsepäisyys kotiin he kieltävät edelleen se, että he ottivat maksun. Fletcher sitten heitti kolmas mahdollisuus ottelun kun sydän äkillisesti McCleanova liioiteltu, ja Swans rangaistaan. Täydellinen alku Sigurdsson palkittiin onnellinen pieni bounce pallo ja Islannin hyökkäävä keskikenttäpelaaja yksin tarkasti osuma alakulmasta Foster tavoite. Home ei anna periksi ja tungosta rangaistusalueella in asetukset kuitenkin odotti Rondon asianmukaiset korvaukset lopulliseen 1: ensimmäinen.